top of page

Storbyen Aalborg

Landal Rønbjerg ligger kun 1 times kørsel fra Nordjyllands hovedstad Aalborg, hvor du finder alt lige fra kulinariske oplevelser til museer, shopping og historiske bygninger.

Alt hvad hjertet begærer i storbyen Aalborg

Er du til shopping og kultur kan turen gå til Nordjyllands hovedstad; Aalborg. Her finder du et utal af butikker og storcentre samt masser af fantastisk arkitektur. Den stemningsfyldte by ligger kun 1 times kørsel fra parken. Aalborg er en fantastisk storby, da den indeholder alt det en storby bør have; restauranter, museer, shoppingmuligheder og historiske bygninger. Det er ikke uden grund at Aalborg i 2019 blev placeret som nr. 8 på New York Time's liste over steder i verden, der fortjener et besøg.

Oplevelser i Aalborg

Gå en tur i de brostensbelagte gader og sug stemningen til dig. Nyd Aalborgs mange street art værker som pryder gaderne som et udendørs galleri. Med over 65 forskellige værker kan du få en hel dag til at gå, under blå himmel i Aalborgs gader.

 

Driller vejret finder du naturligvis også både kunst og kultur i spændende museer i centrum. Besøg fx. Kunsten - Museum of Modern Art som er et moderne kunstmuseum, et oplevelseshus og en arkitektonisk perle i sig selv. Husk også at kigge forbi Utzon Center, som er endnu en perle i Aalborg. Museet er et eksperimenterende kultur- og videncenter, hvor arkitektur, design, kunst samt formidling går op i en højere enhed

Vil du besøge savannen i Afrika og Sydamerikas jungle på én og samme dag, så besøg Aalborg Zoo, hvor du kan opleve de vilde dyr i naturtro omgivelser. Oplev løven med sin store manke og brøl, isbjørnen der plasker i vandet og orangutangen, der svinger sig i grenene. 

Dette er blot et udpluk af Aalborgs museer og attraktioner. Byen har mange flere museer og besøgssteder for alle aldre og alle interesser.

Når du har været ude at opleve, så melder sulten sig og uanset om du vil opleve højgastronomiske oplevelser på gourmetrestaurant eller du hellere vil opleve nogle af Aalborgs mindre delikatesser, så er der noget for enhver smag. Du finder både restauranter, cafeer, grønttorv samt et godt natteliv.

Teater, musik og festival

Med Aalborg tæt på dit feriehus kommer du aldrig til at kede dig. I Musikkens Hus holdes der spændende og lærerige foredrag, koncerter for enhver musiksmag samt interessante udstillinger.

 

Aalborg er en by som gerne holder en stor folkefest. Det vil du opleve hvert år til det kendte Aalborg Karnival, hvor der er fest i gaderne, sambamusikken flyder og alle klæder sig ud. Det er Nordeuropas største karneval, hvor internationale karnevalsgrupper gæster byen for at deltage.

bottom of page