top of page

Hustype 10L

 3D visualiseringerne viser type 10L og er vejledende samt med forbehold for ændringer.

Søger du et hus, som kan rumme hele familien, både børn, børnebørn og bedsteforældre til en dejlig ferie med alle familiens generationer samlet under ét tag med fokus på luksusfølelsen, så er 10L huset for dig.

Huset opføres i to plan med 5 rummelige værelser fordelt på 2 plan og hele 160 kvm. I stueplan findes badeværelse med brus og væghængt toilet samt et ekstra WC med toilet, så ingen behøver at løbe op ad trapperne, når naturen kalder.  

I stueplan byder huset også på et stort køkken/alrum som med sine store panoramavinduer inviterer naturen indenfor og har et fantastisk lysindfald. Det klassiske køkken er i et tidløst design med hvide, matte låger, som bidrager til den lyse, venlige stemning i huset. For ekstra samvær og hygge er der lavet to barsiddepladser ved køkkenet, så madlavningen kan blive en fælles stund. I køkken/alrummet er der et stort spisebord til 10 personer, så I kan samles om måltiderne og snakke om alle de dejlige oplevelser, I har fået i løbet af dagen.


Alrummet og er også indrettet med en lille hyggekrog, hvor der er plads til fred og lidt alenetid. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til den charmerende, sydvestvendte terrasse indrettet med komfortable havestole, bord og parasol samt liggestole. 


På 1. sal findes en stor opholdsstue møbleret med kvalitetssofaer og stort fladskærms-TV samt en hyggekrog. Ligesom køkkenet bader opholdsstuen i et flot lys fra panoramavinduerne. Der er direkte udgang fra opholdsstuen til altan med en fantastisk udsigt udover områdets natur. For de som har værelse på 1. sal er det dejligt nemt, da der også her er badeværelse med toilet og dobbelt brus. 

Møbelpakken til hustype 10L

10L_mobler-01.jpg
10L_mobler-02.jpg
10L_mobler-03.jpg
10L_mobler-04.jpg

Møbelpakken viser møbler for 10L. Møbelpakken er med forbehold for ændringer.

bottom of page