top of page

Køb feriehus hos Landal Rønbjerg

- og bliv en del af Landal GreenParks

Velkommen til Landal Rønbjerg 
Midt i det varierede landskab ved Limfjorden ligger Landal Rønbjerg – en feriepark for alle der sætter pris på smuk og varieret natur og som ønsker mulighed for både en aktiv ferie såvel som afslapning. Som feriehusejer ved Landal Rønbjerg behøver du ikke bekymre dig om alt det praktiske vedrørende udlejning af dit feriehus – du skal blot nyde din ferie. 

Vi tilbyder stor fleksibilitet til vores husejere  

Huset er dit og derfor skal du selvfølgelig kunne holde ferie, når du har lyst. Du kan nyde dit hus, parkens omgivelser og den fantastiske natur og skabe dejlige minder med familien også i højsæsonen. Du vælger selv din udlejningsperiode. ​

 

Vi får de bedste priser til vores husejere  

Gæster, der booker ophold på en feriepark, ønsker ofte kortere ophold, og dette er med til at øge belægningen. Dermed øges dagsprisen på ophold sammenlignet med traditionelle ugeophold. Landal justerer priserne efter udbud og efterspørgsel og jo større efterspørgsel, jo højere priser og dermed større afregning til dig som ejer.  

 

Vi prioriterer rengøring og vedligehold af huset  

Rengøring er inkluderet i gæstens pris og foretages af Landals egne medarbejdere, hvilket sikrer rengøring efter Landals standarder. Kortere ophold slider mindre på huset og husene bliver dermed oftere rengjort på grund af flere ankomster/afrejser.  

 

Altid pæne og vedligeholdte omgivelser 

Vi har personale ansat, der tager sig af alt udvendig vedligehold af grønne omgivelser, så du slipper for at sidde hjemme i en travl hverdag og få dårlig samvittighed over, at du ikke har fået slået græsplænen ved feriehuset. Der er altid pænt og ryddeligt, både når du selv besøger huset, og når lejere besøger huset. Skulle der mod forventning komme klager, så tager Landal sig også af denne del. 

 

Alt det du kan glæde dig til 

Landal Rønbjerg byder på et væld af aktiviteter for store og små. På varme sommerdage kan man nyde de mange udendørs faciliteter som fx minigolf, legeplads, hoppepude, de mange sportsbaner og vores store forhindringsbane, som er meget populær. 
Når det danske vejr driller, kan man boltre sig i de mange indendørs faciliteter fx det store tropiske badeland med rutsjebane. Desuden finder du indendørs en bowlingbane, bueskydning, sportshal, fitnesscenter, legeland og 3D lasergame. Der er ingen undskyldninger for at kede sig.  

Anker 1
bottom of page