top of page
Landal_6114.jpg

Landal Greenparks

Landal GreenParks er ferie midt i naturen uanset hvilket land du besøger. Vi har mere end 100 ferieparker i ni europæiske lande, syv af disse parker ligger i Danmark.

Om Landal GreenParks

Når du køber dit feriehus kan du trygt overlade udlejningen til Landal Greenparks. Vi er et internationalt kendt brand som med mere end 95 ferieparker i 9 lande i Europa stolt kan kalde sig Europas største ferieparkkæde. Syv af disse parker ligger midt i Danmarks smukkeste natur, hvor vi arbejder aktivt med tiltrække gæster fra især Tyskland og Norge samt selvfølgelig danskere, der ønsker at udforske deres dejlige hjemland.

Værdier 
At give vores gæster en uforglemmelig ferie midt i den danske natur med mulighed for at bruge naturen aktivt samt et stort fokus på bæredygtighed er nogle af vores kerneværdier. Fem af vores danske parker er i dag allerede grønstemplet af den internationale turismebranches førende miljøorganisation, Green Key – heriblandt Landal Rønbjerg. 
 
Dansk hovedsæde 
Landal Greenparks har et dansk hovedsæde, hvor ejere og gæster nemt kan komme i kontakt med vores danske kontaktcenter ligesom vi også har en dansk marketingafdeling og dansk direktion.  
 
Dansk ekspansion giver muligheder 
Vi oplever stor efterspørgsel på udlejning af vores huse, hvilket har gjort det muligt for os at ekspandere hurtigt på det danske marked. På to år har vi udvidet med to helt nye parker og nu denne udvidelse af Landal Rønbjerg.  

Ekspansionen af det danske marked giver os mulighed for marketing investeringer som for eksempel TV reklamer, samarbejder og sponsorater, der giver endnu større brandkendskab, endnu større efterspørgsel på udleje og dermed fordele, som kommer ejerne til gode. Landal Greenparks justerer priserne på udlejning efter udbud og efterspørgsel, så jo højere efterspørgsel, jo højere pris og dermed også mere afregning til vores ejere. 

bottom of page